Krijohet një platformë online për promovimin e produkteve shqiptare në Europë

Më qëllim të promovimit të produkteve kosovare në vazhdimësi janë zhvilluar fushata të ndryshme.

Së fundi, në Gjermani është krijuar një platformë online për promovimin e produkteve shqiptare në Europë.

Aktori, Kreshik Ibrahimi i cili jeton dhe vepron në Gjermani përmes një video mesazhi drejtuar të gjithë shqiptarëve, ka bërë me dije që së bashku me disa afarist në diasporë, ka disa muaj që kanë punuar në hartimin dhe lansimin e një platforme të shitjeve të produkteve shqiptare në Europë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.