Kujdes/ Mos Iu Përgjigjuni Thirrjeve Nga Këta Numra, Iu Marrin Para

Thirrje telefonike të paidentifikuara nga vende të ndryshme kanë vërshuar telefonat inteligjentë të zviceranëve ditët e fundit.

Persona të ndryshëm kanë raportuar ditët e fundit për thirrje të dyshimta. Ata deklarojnë se kanë marrë disa telefonata të humbura nga Shqipëria herët në mëngjes.

Këto thirrje të padëshiruara po diskutohen masivisht në Twitter. Thirrjet përkatëse raportohen jo vetëm nga Shqipëria, por edhe nga vende si Zimbabve dhe Lituania.

Policia e kantonit të Cyrihut është në dijeni të thirrjeve spam, ka konfirmuar Marc Besson nga shërbimi për media.

Ai paralajmëron se: “Numri i shfaqur në telefon nuk përkon me dërguesin (telefonuesin). Për këtë arsye autorët përdorin teknikat e tyre përkatëse”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.