KUJDES ! Vezët E Ziera Çfarë Po Na Shkaktojnë ! Mjekët Japin Lajmin E Madh Dhe Të Papritur

Veza është një ndër produktet që mbart vlera të jashtëzakonshme ushqyese renditur në listën e 10 super ushqimeve dhe nuk ka mëngjes më të këndshëm se vezët sido të jenë të gatuara. A e keni pyetur veten se cila vezë është më e vyera dhe sa vezë është mirë të konsumoni në ditë?

Rezul tatet e studimeve të fundit mbi dobitë shënde.tësore të vezëve të pulave. Rezulton që 2 deri 3 vezë është doza optimale ditore. Akoma më mirë në.se këto vezë janë me Omega 3 e cila konsi derohet sot në botë super veza e shëndetit të mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.