Kumrija me fustan me pupla, i la nën ‘hije’ të gjitha motrat e saj

Kumrija është njëra prej motrave më të njohura në vend, Motrave Mustafa.

Si të gjithë të tjerat, ajo është shumë e bukur dhe një zonjë e vërtetë.

Vazhdimisht shfaqet e veshur bukur dhe elegante, shkruan ORAinfo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.