Kunata e Edona Llalloshit rregullohet si nuse, mahnitë me pamje

Gruaja e Milotit, njëherësh kunata e Edona Llalloshit, shndrit në fustan nusërie

Erxhina tregohet e zonja në shumë aspekte.

Ajo me përkushtimin që ka në paraqitjet fizike, në çdo kohë duket bukur dhe merr vëmendje të madhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.