Kush është Myzhgani në jetë reale ??? (Foto)

Aleyna Eroğlu ka lindur në vitin 1996.
Ja çfarë duhet të dini për Aleyna Eroğlu e cila doli për herë të parë para kamerave me filmin 3 Gratë 3
Destinies…
Nga është dhe sa vjeç është Aleyna Eroğlu?

ARSIMI

Pas mbarimit të shkollës së mesme të Arteve të Bukura Mimar Sinan,
ajo studioi aktrim për 2 vjet në Qendrën e Arsimit Publik Kadıköy.

Aleyna Eroğlu bëri debutimin e saj para kamerave me filmin 3 Women 3 Destiny, i cili u publikua në vitin 2011.
Aleyna Eroğlu, e cila filloi të njihet me konkursin “Ja ku është stili im” që filloi më 21 nëntor 2016,
i dha jetë personazhit të Müjgan në serialin Beni Affet. Aleyna Eroğlu, e cila së fundmi ka luajtur në filmin
“Full Head”,
është e gjatë 1.69 metra dhe është një Dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.