KUSH ËSHTË SHYHRETE BEHLULI?”, OLTI CURRI BËNË ZGJEDHJEN E TIJ

Në rubrikën “Kë Zgjedh” këtë javë i ftuar ishte Olti Curri ku ai u “detyrua” të bëjë zgjedhjen e tij për disa nga fytyrat publike.

Kë zgjodhi Olti në mes Shkurte Fejza dhe Shyhrete Behluli dhe a i njohu këto këngëtare?

Për ta kuptuar këtë ndiqeni 

Leave a Reply

Your email address will not be published.