Kush Ka Të Drejtë Big Mama Apo Antonela?

Kush ka të drejtë Big Mama apo Antonela?

Spektakli i sotëm ka nisur me një debat shumë të fortë

Big Mama dhe Antonela janë përballur me njëra tjetrën, për disa momente që kanë ndodhur mes tyre gjatë javës, shkruan lajmi.net.

Debati mes tyre ka eskaluar në ofen dime të rënda të Big Mamës ndaj Antonelës, duke bërë kështu që Big Mama të vendos të largohet nga Big Brother.

Komentet në rrjete sociale kanë vërshuar ndaj situatës mes dy vajzave, kështu duke u ndarë publiku në dy pjesë, disa kanë mbështetur Big Mamën e të tjerët kanë mbrojtur Antonelën si vik timë e debatit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.