Kush U Shkakton Më Shumë Stres Grave – Burri Apo Fëmijët?

Femrat e martuara janë shumë më të stresuara se ato që janë beqare. Ato sigurisht kanë burime të shumta stresi: puna, kujdesi për fëmijët dhe martesa.

Gratë që janë nën stres kanë më shumë dhimbje koke, lodhje dhe zemërim, transmeton Telegrafi.

Kujdesi për fëmijët është shumë stresues, por është për t’u habitur që burrat u japin grave më shumë probleme sesa fëmijët.

Leave a Reply

Your email address will not be published.