Kushtrimi Ia Mbulon Gishtat Në Ar Leartës Për Ditën E Të Dashuruarve

Learta për ditën e të dashuruarve pranon dhuratë me vlerë nga Kushtrimi.

Learta dhe Kushtrimi janë ndër emrat që tërheqin vëmendje të madhe tek publiku.

Dyshja vazhdimisht qëndrojnë aktiv në mediet rozë, duke goditur në forma të ndryshme, shkruan Kosovarja.

Sot, për ditën e të dashuruarve Kushtrimi është përkujdesur qysh në fillim të ditës për Leartën duke i dhuruar një dhuratë me vlerë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.