KY ËSHTË BANORI QË U ELIMINUA NGA BIG BROTHER VIP

Xheisara, Tani dhe Egzona ishin tre banorët e nominuar për këtë javë.

Të tre banorët kanë pak kohë që janë bërë pjesë e shtëpisë së famshme.
Që të tre ishin të nominuar pasi mbetën në fund të zingjirit të shpëtimit që u bë të premten.

Publiku ka votuar gjithë javës për ta dhe ka vendosur që i eliminuari i kësaj të marte është Xheisara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.