KY ËSHTË DJALI I PASHËM I MAHMUT FERATIT

Ndonëse është në skenë prej gati 50 vitesh, këngëtari i njohur i muzikës folklorike e popullore, pak ka folur për vetën jashtë skenës.

Mahmut Ferati është zëri që publiku e pëlqen prej një jete, këngëtari që kurrë nuk u ndal së kënduari këngë të bukura.
Ai, u ka kënduar edhe maturantëve e të rinjëve, duke u bërë mjaftë i dashur edhe nga gjeneratat e reja..

Ndërkohë, ne prezantojmë djalin e këngëtarit të njohur, i cili quhet Granit dhe duket mjaftë i pashëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.