Ky Është Fshati Në Kosovë Me Mbi 60 Doktorë – 36 Prej Tyre Nga Një Familje!” (Video)

Shkolla “Dëshmorët e Kombit” buzë shpatit të fshatit Livoç i Ulët, të ngjanë me pothuajse gjitha shkollat fillore anë e mbanë Kosovës.

Por askush nuk e kishte menduar se mbi 60 nxënës të kësaj shkolle do bëheshin disa nga doktorët më të njohur jo vetëm në Gjilan e Kosovë, por edhe në Evropë.

Dy doktorët e parë të këtij fshati të cilët që nga vitet e ’60-ta bën nam në Anamoravë, ishin Nijazi Halimi dhe Asllan Elezi. Madje për kontributin e jashtëzakonshëm të këtij të fundit, sot shkolla e mesme e Mjekësisë në Gjilan mbanë emrin “Asllan Elezi”. Për më shumë shiko

Leave a Reply

Your email address will not be published.