KY ËSHTË FUSTANI I DYTË PËRRALLOR I MARIGONËS NË DASMËN E SAJ

Modelja, Marigona Krasniqi dhe  Robin Krasniqi po e kurërozojnë dashurinë e tyre me martesë.

Ceremonia e martesës po mbahet në Prishtinë, ku të pranishëm janë edhe shumë personalitete të njohura nga fusha e artit, televizionit e politikës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.