Ky Është Raporti I Tarës Me Bleron

Blero dhe Tara në shumë raste shfaqin momentet e lumtura që përjetojnë së bashku.

Tara me zgjuarsinë që ka, shumë herë e dëshmon që është një vajzë me virtyte të dalluara, e sigurisht kjo gjë e bën të ndihet mirë këngëtarin në fjalë, shkruan “Kosovarja”.
Një një selfie të bukur që kanë publikuar së fundmi, babë e bijë duken për mrekulli.

Kuptohet, edhe pse nuk jetojnë bashkë shihet që kjo gjë nuk ndikon aspak në raportin e tyre

Leave a Reply

Your email address will not be published.