KY ËSHTË VJEHRRI I LEDRIT, BABAI I SARES

Mes gjithë atyre vajzave bukuroshe e të talentuara që Ledri kishte para dhe mund të zgjidhte ndër vite, ai u lidh me dikë që askush nuk e njihte.

E, megjithatë, zemra e tij e njohu, e pranoj, e dashuroj.
Kjo është Sara Hoxha, vajza me sytë e shkruar, minimale, por shumë moderne dhe koherente, që e pushtoj zemren e reperit më të famshëm në vend.

Për Saren dihet shumë pak, për të mos thënë fare.
Ne ju prezantojmë një foto të Sares përkrah të atit, kur ajo ishte një vajzë ende e vogël.

Leave a Reply

Your email address will not be published.