Ky shtet u jep nga 5 mijë mijë euro nëse mα rtoheni me v αjzat aty, por ka një kusht

Prej disa vitesh, qeveria e Islandës po ofron të ardhura mujore në masën e 5 mijë eurove,

për të gjithë ata meshkuj që vendosin të martohen me femrat që kanë shtetësi islandeze.
Presidenti aktual i vendit, Guðni Thorlacius Jóhannesson, tha se shteti i tij ka 320 mijë banorë dhe se pjesa më e madhe e tyre janë mbi 40-vjeç, ndaj vendi po përballet me një krizë të vërtetë demografike.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh

Leave a Reply

Your email address will not be published.