La BURRlN për kamarierin grek/ Grυαja u kthehet të gjithëve: Më Iini rehat, jam e dashυruar

Një grua është martuar me të njëjtin kamarier grek, me të cilin kërceu në dasmën e parë dhe këmbëngul që ka pritur për të gjithë jetën e saj.

Natalie Perry, 37 vjeç, nga Stonehouse, Gloucestershire, u njoh me kamarierin Fred Kasa, 36 vjeç, pasi lidhi kurorë me tani ish-burrin e saj në dasmën e tyre në Kretë, në vitin 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.