Labi e “k allë” atmosferën në Zvicërr

Këngëtari i njohur kosovar, Labinot Tahiri, ka qënë performues në klubin “Insomnia” në Vaud të Zvicrrës dhe e ka djegur atmosferën atje.

Organizimi ishte në kuadër të festës së Pavarësisë, teksa qindra shqiptarë në trojet zvicërrane u mblodhen për të ndjekur përformancën e Labit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.