LABI KONFRONTOHET ME PO LICINË NË LOKALIN KU PO KËNDONTE: LEJE ATË BATERI SE QORR NUK JAM

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, këngëtari Labinot Tahiri është konfrontuar me zyrtarë të Pol icisë së Kosovës në një lokal ku ai ishte duke kënduar.

Policia e Kosovës ka ndërhyrë në lokal për të ndërprerë punën pasi nuk po respektoheshin masat anti-C ovid.

“Mos ma lësho baterinë se s’jam qorr – kam respekt për juve, e dini fort mirë Çdo polic i Kosovës dhe i Shqipërisë sa herë ka pasur nevojë për Labinot Tahirin kam dalur në borë e në shi, më mirë është me u kënaq edhe 10 minuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.