Lajm FANTASTIK! Greqia merr vendimin e ri për hyrjen në kufij nga sot deri më 24 ja nar

Të gjithë shtetasit shqiptarë që duan të futen në Greqi nga 10 deri 24 ja nar, nga mosha 5 vjeç e lart duhet të kenë një test molekular PCR ose test antigjen si dhe mund tu bëhet një tjetër test antigjen në kufiUdhëtarët që mbërrijnë në Greqi, gjatë periudhës 10 j anar 2022 deri më 24 jan ar 2022,

pavarësisht nga kombësia, statusi i tyre i vaksinimit apo dëshmia e shërimit, kërkohet të shfaqin një rezultat negativ të testit molekular (PCR) për Covid-19 të kryer deri në 72 orë përpara mbërritjes së planifikuar ose një rezultat negativ i testit të Antigjenit të Shpejtë për Covid-19 të kryer deri në 24 orë përpara mbërritjes së planifikuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.