Lajm fantastik! Ky ishull në Greqi ju jep shtëpi, tokë dhe 500 euro në muaj për të jetuar atje, ja kushti i vetëm

Nëse keni ëndërruar gjithmonë të largoheni nga shtëpia dhe të jetoni në një parajsë tokësore, atëherë ka ardhur sh ansi juaj: një ishull idilik grek po kërkon banorë.

Ishulli grek i Cerigotto ose (Antikythera) është njëzet kilometra katrorë, pothuajse tërësisht i paprishur, me ujëra të smeraldta dhe një fshat të vetëm, Potamos, i cili gjithashtu shërben si port kryesor dhe pika e mbërritjes në ishull.

Leave a Reply

Your email address will not be published.