Lajm i mirë për adhuruesit, kthehen në ekran Pasionet e Fshehta 2

Pasionet e Fshehta po rikthen sërish në ekran.

Rreth 19 vite më parë, edhe Kosova sikur shume vende tjera të botës përjetoi një revolucion të vërtetë fansash me premierën e një prej telenovelave latino-amerikane më të suksesshme televizive në vend.

I importuar nga Kolumbia, me transmetim në Telemundo dhe Caracol Television, “Pasion de Gavilanes” u bë një fenomen që përfshiu masat dhe pothuajse dy dekada më vonë, pati mundësinë të kthehej.

Leave a Reply

Your email address will not be published.