Lajm i mirë për aplikim për shtesat e femijëve nga ky vit e tutje

Qeveria e Kosoves, përkatësisht Ministria e Financave dhe Transfereve nga viti i kaluar ka nisur së zbatuari pakon e mbështetjes ekonomike për nënat dhë fëmijët.

Aplikimi ka nisur nga shtatori i vititi të kaluar, derisa është paralajmëruar se nga janari i këtij viti mund të përfitojnë nga mbështetja financiare edhe fëmijët që kanë lindur në vitin 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published.