Lajm i prerë nga SHBA për Vuçiq, ia bën me dije Serbisë se NATO mund t’a përsërit sërish 1999

Ditë më parë, Minis.tri i Mbrojtjes së Serbisë, Aleksander Vulin tha në një tubim të partisë së tij se “detyrë e këtij brezi poli.tikanësh është të krijojë botën serbe” dhe “t’i bashkojë serbët kudo që jetojnë”.Pas kësaj dekl.arate të Vulinit që u kritikua nga shtetet e Ballkanit,

Vuçiqi tha se pol.itikë e shtetit të tij “është ajo që thotë se kufijtë e Serbisë janë të paprekshëm dhe se Serbia nuk merret me kufijtë e të tjerëve”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.