Lajmi I Mire Per Gjithe.Epidemiologu Na Gezon Te Gjithe Ja Kur Mbaron Pandemia

Ai paralajmëroi për vaksinime relativisht të ulëta në vende si Sllovenia, Kroacia dhe Serbia krahasuar me Gjermaninë dhe vendet e tjera të Europës Perëndimore, duke vënë në dukje rëndësinë e vaksinimit në rrjedhën e mëtejshme të pandemisë së Covid-19.

“Kjo verë ndoshta do të jetë fundi i testimit, sepse zyrtarisht do të thuhet se ky është fundi i pandemisë dhe më pas testimi nuk do të jetë më i rëndësishëm”, tha Trampuz në një intervistë për televizionin slloven Planet TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published.