Largohet Nga Shtepia Papritur Ky Banor 2 ore para spektaklit

Vetëm pak para spektaklit të mbrëmjes së sötme Dj Dagz është shprehur se nuk dö ta vazhdöjë garën dhe ka zgjedhur që vullnetarisht ta përmbyllë me kaq aventurën në shtëpi.

ai ka thënë se jashtë e presin punë dhe nuk mund të qëndröjë tutje pas vendimit për të zgjatur aventurën televizive.

Këtë lëvizje të papritur të Dagz, Einxhel e ka quajtur “budallëk”.

Kujtöjmë se pas kthimit në shtëpi i vetëm, arbëri i kishte premtuar shökut të tij, Pajtimit, daljen të nesërmen mirëpö kjö gjë nuk ndödhi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.