LEARTA ME TË BIJËN KOMBINOHET EDHE NË VESHJE TRADICIONALE

Learta Jakupi në çdo aspekt shfaqet e zonja dhe femër e dalluar me paraqitjet që bën.

Ajo në shumë raste edhe kalon në lajm, duke u komentuar gjithmonë për pozitivitetin që ka.
Shumë herë e dëshmon që është meraklie e veshjeve tradicionale, duke u rregulluar deri në detajin më të vogël.

Por, në imazhin e fundit ajo duket perfektë teksa shihet me të bijën në krahë, duke mos ju munguar kombinimi edhe me këtë stil.
Shikojeni se sa bukur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.