Learta qet barkun në ‘shesh

Reja e Shyhretes zbulon barkun dhe pozon si modele.

Learta Jakupi, për publikun e gjërë e njohur si reja e këngëtares Shyhrete Behluli, shpesh e gjen emrin e saj të lakuar në median rozë.

Martesa i shkon mirë, është nënë e dedikuar ndaj fëmijëve dhe i pëlqen të shëtisë e të udhëtojë

Leave a Reply

Your email address will not be published.