Learta Zbulon Një Detaj Në Telefonin E Saj, Rrallë Kush Do Ta Besonte

Dhjetëra mijëra! S’do të besoni numrin e fotografive në telefonin e Learta Jakupit.

Së fundmi, Learta Jakupi ka realizuar si shpeshherë një sesion pyetjesh përgjigjesh me ndjekësit e saj në Instagram.

Ndër shumë pyetje që ajo mori dhe u përgjigj, ajo na zbuloi edhe numrin e fotografive që ka në telefonin e saj dhe numri ishte befasues.

Teksa i përgjigjej ndjekësit ajo ndau një imazh ku zbulon se ka mbi 30 mijë fotografi dhe me shaka shkroi se ‘ka shumë’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.