Leonora Jakupi dhe Adrola Dushi bëjnë “xing” me veshjen, cila duket më bukur?

Me këtë veshje Adrola u shfaq ditën e djeshme në emisionin “Why not” ndërsa Leonora e kishte veshur në “Shiko kush luan” në nëntor të vitit 2020.

Dy nga femrat më të bukura shqiptare duken për mrekulli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.