LEONORA JAKUPI E TREGON VETËN EDHE NË KUZHINË

Këngëtarja e njohur Leonora Jakupi, është gjithmonë e pëlqyer nga publiku.

Ajo, duket sikur merret vetëm me muzikën dhe kurimim e pamjes së jashtme.
E vërteta është se këngëtaren më së shpeshti e shohim nëpër sallone bukurie, herë duke bërë grim, duke i rregulluar flokët, e herë duke i bërë thonjët.

Ama, Leonora di edhe të gatuaj, madje është mjaftë e zonja në përgatitjen e ëmbëlsirave.

Leave a Reply

Your email address will not be published.