LEONORA JAKUPI E ZBULON PËR HERË TË PARË SE KA QENË NË LISTË TË ZEZË TË SERBISË

Jakupi tregoi se nuk ka qenë asnjëherë në Serbi dhe se më herët ka qenë në listë të zezë të këtij shteti.
Për futjen e saj në listën e zezë të Serbisë, ajo thotë se nuk e di arsyen.

“Nuk kam qenë asnjëherë, fillimisht nuk kam çfarë lypi atje, edhe me dashtë me shku, një kohë kam qenë në listën e zezë të tyre, ekam marr vesh shumë vonë, nuk e kisha ditë derisa e kam pas një ftesë për një koncert në Preshevë dhe pas një javë dite më thirrën dhe më than që je në listën e zezë, unë nuk e kam ditur sepse s’kam pasur nga ta marrë atë informacion, kur më thirren pas 4 viteve më than që të kanë hequr nga lista e zezë, nuk e di arsyen”, tha ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.