LEONORA JAKUPI KA DY FJALË PËR FAMILJEN E BEATRIX

Leonora Jakupi nuk është se komenton shumë ngjarje nga “Big Brother Vip”, por kësaj here gjërat kanë ndryshuar.

Momenti i mbrëmshëm u shoqëru me emocione të forta për Beatrix, nga befasia që i përgaditi vëllai madhë asaj.

Mbrëmë Beatrix shkoi në festival për ta dëgjuar performancën e vëllaut të saj Albanit, dhe aty u përcollën emocione të forta për të dy.

Si duket Leonora paska një miqësi të fortë me familjën e Beatrix, dhe ka reaguar pas gjithë atyre emocioneve.

Ajo ka zënë një moment në fotografi kur nëna, vëllau dhe Bearix përqafoheshin më njëri tjetrin dhe ka shkruar ”Shuëm dashni në këtë foto”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.