Leonora Jakupi vjen me këngën “Komandant”, paralajmëron edhe tjetrën “Liria ka emër”

Këngëtarja e njohur Leonora Jakupi, në prag të Epopesë së UÇK-së dhe përvjetorit të 14 të pavarësisë, ka realizuar dy projekte me tematikë lu ftën e UÇK-së.

Ajo sot e ka lansuar këngën “Komandant”, ndërsa më 17 sh kurt ka paralajmëruar se do ta lansojë edhe një këngë tjetër, të titulluar “Liria ka emër”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.