LEONORA ME KËTË VESHJE DUKET SI 20 VJEÇARE RRUGËVE TË EVROPËS

Jeta e saj profesionale si dhe ajo private gjithmonë kanë qenë në fokus të audiencës, mirëpo ajo ka preferuar që jetën sentimentale ta mbajë larg nga publiku.

Leonora se fundmi është duke vizituar Evropën, nga atje ajo ka sjell disa foto mjaftë atraktive, eveshur me shumë stil, Leonora po duket si 20 vjeçare në këto imazhe. /ORAinfo/

Leave a Reply

Your email address will not be published.