LIDER APO KUKËLL ERDOGAN..! O Ju Te Zotit E Mendjes… A Ende Dyshoni Te Erdogani.. !???

“Do të vijë një revolucion, që do të rrëzojë të gjitha revolucionet e shkuara (brenda shekullit 21) thënie e politikës së sotme turke…”!

A eshte Erdogan Lider i vertete politik qe ka pervoj dhe vepra politike mbi 40 vite i lindur per shekullin 21 qe do udheheq popullin turk drejt Revolucionit te rrezoj ish revolucionet diktatoriale ne vend qe ishin marrionet te perendimit sionist te cilet qellimish e lane Turqine dhe kreun Qeveritar pa pushtet politik duke u servuar vetem koalicione dhe rrenime qeverish per çdo vit apo dy vite jetese te fuste Turqine ne gerçe dhe borxhe deri ne skamje neveritëse per te qen vazali i perhershim i perendimit dhe israelit derisa ata benin sefa mbi shtetet muslimane.

Leave a Reply

Your email address will not be published.