Lija E Majmunëve Drejt Shqipërisë? Vjen Rasti I Parë Pran Vendit Tone

Rasti i parë i dyshimtë i lisë së majmunëve po vlerësohet nga autoritetet shëndetësore greke. Ai është një turist, një 29-vjeçar, i cili kishte udhëtuar në Kefaloni me partneren e tij për pushime. I riu ka skuqje të lëkurës dhe simptoma të tjera të ngjashme me ato të lisë së majmunit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.