Linda Morina Bëhet Nuse

Bëhet fjalë për Linda Morinen, e cila u bë mjaft e përfolur në kohën kur filloj ta provoj veten në projekte muzikore e që ishte edhe mjaft e sukseshme.

Gjëja që mori vemendje ishte se deklaroi që edhe pse ka goxha vite nuk ka pasur të dashur asnjëherë dhe së fundi duket se po e k mjaft në qef të bëhet nuse.

Kjo pasi ka postuar një fotografi në Instagram ku është shfaqur e veshur me veshje tradicionale nusesh shqiptare.

“A mka hije për nuse ajo?”, ka qenë mbishkrimi i saj derisa ka marë edhe komente pozitive që e mbështesnin se po i shkonte veshja dhe të bëhet nuse.

Por, kur do e shohim Lindën nuse prej së vërteti mbetet të shihet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.