LOREDANA VJEN ME FOTO TË ZJ ARRT PARA PASQYRE

Loredana po vazhdon të publikon foto të shumta për fansat e saj.

Si gjithmonë shfaqet e rregulluar deri në detaje me rrobat më të bukura.

Ajo ka vënë në pah barkun e tonifikuar me bluzë të shkurtër.

Dhe me këo linja trupore e këto rroba po duket si modele./InfoKosova/

Leave a Reply

Your email address will not be published.