Lule Mustafa bën dritë me veshje tradicionale

A i shkon veshja tradicionale Lule Mustafes

Më e vogla ndër motrat Mustafa, Lulja, zakonisht vishet në mënyrë sportive dhe mjaftë

Asaj i pëlqen të duket moderne, bashkohore dhe nuk është se e kemi parë shpesh me stil shumë femin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.