LULJA IA BËN VENDIN MEDËS MBI KREVET

Lulja dhe Meda janë ndër çiftet më të dalluar tek publiku.
Dyshja në shumë raste qëndrojnë në krye të medieve rozë.

Duke u munduar që të paraqiten në forma më interesante dhe të marrin vëmendje, veprimet e tyre gjithmonë janë interesante.

Këtë herë, në një fotografi të publikuar shihet qëndrimi i Medës, sigurisht, është Lulja ajo që ia ka imponuar që të ulet në këtë vend

Leave a Reply

Your email address will not be published.