Lum Ju Qe Keni Euro! Ja Sa Kembehet Sot, Dhe Sa Pritet Te Shkoje

Ndikimet negative të situatës që ka krijuar lu fta në tregjet botërore po ndihen edhe më të forta në kursin e këmbimit valutor. Leku humbi dukshëm terren të enjten ndaj gjithë monedhave kryesore. Raporti që prek më dukshëm ekonominë shqiptare, ai mes lekut dhe euros shënoi një lëvizje të fortë në favor të monedhës mm. mm. europiane.

Sipas kursit të këmbimit të Bankës së Shqipërisë, euro u këmbye të enjten me 122.68 lekë. Euro fitoi afërsisht një pikë krahasuar me ditën e mërkurë dhe preku nivelin më të larta në kursin e këmbimit me lekun që prej nëntorit të vitit të kaluar. Me bazë ditore, kjo është rritja më e lartë e kursit të

Leave a Reply

Your email address will not be published.