M artesat e gjinisë së njëjtë, reagon Gold Ag: Kush e voton s’pari vet le ta provon

Në Kuvendin e Kosovës në seancën e sotme do të përfshihet neni i cili hap rrugën hartimit të një ligji të veçantë për lejimin e “bashkësive civile” ndërmjet personave të gjinisë së njëjtë.

Kushteta në Kosovë i lejon martesat e gjinisë së njëjtë, por deri më sot nuk janë lejuar me “Kodin Civil” dhe “Ligji për familjen”, shkruan Indeksonline.

Leave a Reply

Your email address will not be published.