MAJLINDA ME POZË ATRAKTIVE EDHE NË VETURË

Majlinda Zeka ka publikuar një fotografi të re.

Ajo shihet në veturë e veshur komplet në të zeza si gjithe here me stil mahnites.
Me flokët e drejta e grim të theksuar ajo duket mahnitëse.

Dhe si gjithmonë ajo duket mjaft atraktive duke u pëlqyer edhe nga përcjellësit./InfoKosova/

Leave a Reply

Your email address will not be published.