Maqedonia Merr 26 MASA Për T’i Bërë Ballë Krizës, Heq TVSH Për USHQIMET Dhe UL ÇMIMIN E KARBURANTEVE

Gjithashtu qeveria maqedonase ka vendosur të ndërhyjë për të ulur çmimin e naftës dhe benzinës.“Si rezultat i angazhimit të qeverisë, ku bën pjesë edhe Alternativa, sot u shënuan këto rezultate:

produktet themelore ushqimore, si buka, mielli, sheqeri, qumështi, vaji, vezët dhe orizi do të shiten pa TVSH

e ulëm çmimin e benzinës për 11.5 denarë
e ulëm çmimin e dizelit për 10 denarë

miratuam pako me 26 masa që kanë për qëllim ta zbusin krizën ekonomike

Vazhdojmë ta bëjmë dallimin!
AlternAtivA në shërbim të qytetarëve”, bën me dije Gashi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.