Marigona dhe Robini për ku janë nisur?

Për ku janë nisur Marigona dhe Robini.

Marigona dhe Robin Krasniqi po qëndrojnë mjaftë aktiv në rrjetet sociale, me postime të ndryshme përkrahë njeri tjetrit.

Marigona është ajo e cila tregon më së shpeshti në InstaStory për planet e tyre, shkruan”Kosovarja”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.