Marigona është zbukuruar edhe më shumë pasi lindi djalin

Pasi lindi djalin, Marigona është zbukuruar edhe më shumë.

Marigona dhe Robin Krasniqi u bënë prindër për herë të parë para disa jave.

Ata u bën me djal, ku shpesh sjellin foto krah tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.