Marigona Krasniqi modelja që nuk kishte nevojë për Dubai

Marigona është shta tzënë në muajin e gjashtë të sht atzënisë dhe po shfaqet tejet e lumtur, shkruan “Kosovarja”.

Ndonëse në pritje të ëmbël, ajo nuk e ka ndalur aktivitetin si modele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.