MBESA E LECIT E BËNË TATUAZH PËRQAFIMIN E TIJ

Humoristi i ndjerë Ibrahim Krajkova-Leci, ka lënë pas vetës familjen, miqtë, shokët dhe adhuruesit e shumtë të humorit të tij karaktëristik.

Ai, mbetet edhe sot e kësaj dite ikonë e humorit, ani pse nuk është më mes të gjallëve.

E, krejt i gjallë dhe i pakrahasueshëm Leci mbetet në zemrat dhe kujtimet e familjarëve, të cilët e humbën në kohën më të mirë.

Mbesa e Ibrahim Krajkoves, Lea, e ka përjetësuar përqafimin e gjyshit përmes një tatuazhi në dorë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.